Over ons

Welkom bij Silver Label Fitness. Dé sportschool voor fitness, personal training, duo training en heel veel meer! Silver Label Fitness is een gezellige sportschool in Woerden dichtbij de afslag. Hier is het voor jong en oud lekker bewegen in een fijne, ongedwongen sfeer, voor een al net zo prettige prijs.

Je geniet bij Silver Label Fitness van een uniek gezondheidsconcept, waarmee je jouw lichaam en geest in balans krijgt en houdt, op een leuke manier! Binnen ons totaalplan zetten we in op vier (Fit)punten: fysiek, mentaal, voeding en personal training. Jij kiest natuurlijk zelf wat je leuk of belangrijk vindt. We hebben verschillende aantrekkelijke abonnementen.

Silver Label Fitness neemt bij ieder nieuw lid de tijd om persoonlijke doelen vast te stellen. Mede door het afnemen van een Inbodytest [lichaamssamenstelling] wordt ervoor gezorgd dat u met een op maat gemaakt trainingsschema op het juiste niveau traint;  onze instructeurs zorgen voor persoonlijke begeleiding en bijsturing waar nodig.

Kwaliteit staat bij Silver Label Fitness op nummer 1. Naast onze vakkundige begeleiding bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Personal Training of Duo training.

Bij Silver Label Fitness willen we meer dan een sportschool zijn, we willen het naast het sporten echt zo persoonlijk en gezellig mogelijk maken om uiteindelijk de beste versie van uzelf te worden!